Přidat do oblíbených Nastavit jako homepage

hodnota nákupu s DPH:

0,- Kč
Nabídka produktů
Platební metody

Ochrana osobních údajů

1. OBECNÉ PODMÍNKY

2. ÚDAJE

3. AUTOMATICKÝ EMAIL

 

1. OBECNÉ PODMÍNKY

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „Potvrdit“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

Dále zákazník souhlasí s Všeobecnými obchodními podmínkami provozovatele v aktuálním znění. O aktuálnosti těchto informací se více dozvíte v sekci „Řády obchodu“.

Tak aby bylo možno nabídnout co nejlepší služby v této oblasti, potřebujeme v některých případech shromažďovat osobní data zákazníku. Tyto konkrétní data však neposkytujeme žádné třetí osobě a výlučně zůstávají ve chráněné databázi pro vnitřní využití společnosti.

2. ÚDAJE
A) ZÁKAZNÍK (fyzická osoba) vyplňuje především údaje potřebné pro registraci (pole označená červeným vykřičníkem!).

Jméno a příjmení zákazníka
Úplná poštovní adresa
Telefonické spojení
Adresu elektronické pošty

B) ZÁKAZNÍK (právnická osoba, firma) vyplňuje především údaje potřebná pro registraci (pole označená červeným vykřičníkem!) a také níže zmíněné. Platí pro nákupy placené převodem z bankovního konta firmy.

Jméno společnosti
Telefonické spojení
IČO
DIČ
Bankovní spojení

3. AUTOMATICKÝ EMAIL
Registrací v tomto elektronickém obchodě budete při registraci dotázáni k zařazení do databáze zákazníků společnosti pro odesílání emailů s novinkovou tématikou.

Podle novely zákona č. 480/2004 Sb. Je možné využít podrobnosti elektronického kontaktu pro potřeby šíření obchodních sdělení týkajících se výrobků a služeb poskytovaných na těchto stránkách formou nabídkových e-mailů. Každý novinkový email obsahuje vždy krátký návod k odhlášení odběru podobných e-mailů. Pokud se rozhodnete od zasílání těchto emailů odhlásit, bude jejich rozesílání okamžitě zastaveno.

 



Nejprodávanější
Akční nabídka
Mohlo by vás zajímat

ICQ: 314-490-590 | E-MAIL: infomobily@seznam.cz | TEL: +420608781353 | PÍSEK: 382210092 | TÁBOR:381253448 | BLATNÁ:775983006 | TŘEBOŇ:778072182